>Duizenden kampeerders naar polder

>

>Duizenden kampeerders naar polder 9
Viva Lavandula
>Duizenden kampeerders naar polder 11

Op initiatief van VVV Noordoostpolder vindt op 20, 21 en 22 mei 2011 Uit-je Tent plaats, het ‘grootste en meest veelzijdige kampeerweekend van Nederland’. De voorbereidingen zijn in volle gang. Unieke kampeerplekken worden klaargemaakt en het aantal activiteiten die in het weekend te doen zijn, groeit per week. De eerste reserveringen komen al binnen. Er worden zo’n vijfduizend deelnemers verwacht.
Projectleider Jeiselien Smook: “Het is een leuke uitdaging die we zijn aangegaan. Een weekend lang staat de hele Noordoostpolder in het teken van kamperen. Alle beschikbare campings en terreinen worden benut. Kampeerders kunnen voor nul, vijf of tien euro per plaats per nacht een heel weekend in de Noordoostpolder verblijven.”
De voorzieningen zijn heel divers en uniek, van luxe tot back-to-basic. Zo kan er gekampeerd worden in het bamboebos, op de renbaan of in een wijngaard. De activiteiten zijn er op gericht de bezoeker kennis te laten maken met alle facetten van de Noordoostpolder. Het blote-voetenpad kan worden bewandeld, het is mogelijk om over een weiland te surfen, wijn te proeven en prachtige fiets- of wandeltochten te maken.
Reserveren kan via www.uit-jetent.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.