>Efteling zegt ‘niet duur’ te zijn

>De directie van de Efteling laat vandaag in de Telegraaf weten dat het Nederlandse attractiepark helemaal niet duur is met zijn entreeprijs van 32 euro.Directievoorzitter Bart de Boer en hoofd communicatie Koen Sanders roepen eensgezind: „Wij duur? Euro Disney in Parijs vraagt 43 euro entree en in onze slipstream in eigen land betaal je bij Walibi 40,50 euro! Dan vallen onze prijzen toch niet uit de toon? Bovendien staan wij voor kwaliteit. We staan niet voor niets in de top 3 van pretparken in Europa met Disney in Parijs en Europa Park in Duitsland, en dat is maar aan weinigen gegeven.”en “Wij investeren tot 50 miljoen per jaar. Straks is Raveleijn vijf keer per dag mudvol en let wel: het zit allemaal in de entreeprijs, hè!”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.