>Sawadee Reizen in Alkmaar

>

>Sawadee Reizen in Alkmaar 13

Avontuurlijke touroperator Sawadee reist door het land voor een reeks infodagen waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met het reisaanbod. Na evenementen in onder andere Leiden, Eindhoven en Utrecht is de reisorganisatie op zaterdag 12 maart aanwezig in de vestiging van outdoorspecialist Bever in Alkmaar. Er worden de hele dag reispresentaties gegeven en er is een informatiemarkt.
De infodag in Alkmaar is bedoeld voor mensen die zich oriënteren op een avontuurlijke reis en graag meer willen weten over specifieke bestemmingen. De presentaties worden gegeven door medewerkers en ervaren reisbegeleiders van Sawadee Reizen. Ook reizen uit het programma Familieavontuur, actieve reizen voor ouders met kinderen, komen aan bod. Inschrijven kan via www.sawadee.nl/infodagen.

Gedurende 6 maanden geeft Sawadee Reizen elke maand via haar Facebook fanpagina een avontuurlijke reis weg. In maart kan een 16-daagse reis naar Zuid-Afrika gewonnen worden. De actie loopt tot en met mei en er zijn, naast de genoemde reis nog reizen te winnen naar Indonesië en Bulgarije. Word fan van Sawadee op www.facebook.com/sawadee.nl en schrijf je in.
Sawadee Reizen is onderdeel van de Specialist & Activity Sector van TUI Travel PLC en organiseert sinds 1983 avontuurlijke reizen in kleine groepen naar bijzondere bestemmingen met aandacht voor natuur en cultuur. De reizen van Sawadee zijn avontuurlijk wat betekent dat er gereisd wordt in kleine groepen, overnacht wordt in kleinschalige accommodaties en veelal activiteiten zoals wandelen zijn opgenomen in de reis.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.