>Website over Bretagne

>Het Comité Régional de Tourisme (CRT) van Bretagne heeft een nieuwe Nederlandse website gelanceerd: www.bretagne-vakantie.com. De site, die reeds beschikbaar was in het Frans en Engels, is nu ook toegankelijk in de talen Nederlands, Duits, Italiaans en Spaans. Onder het kopje Ontdekken zijn alle hoogtepunten van de regio te vinden met behulp van een kaart. Door bij Tips te kijken, kan men alvast wat ideeën opdoen voor de vakantie. Hier vindt men mogelijke activiteiten, maar ook alle evenementen van het komende jaar zijn hier op een rijtje gezet. Voor extra inspiratie kan men onder Ideeën speciale activiteiten vinden om de Bretonse cultuur te ervaren, zoals kookcursussen, begeleide wandelingen en sportieve uitstapjes. De verschillende overnachtings-mogelijkheden staan onder het kopje Slapen. Hotels, campings, vakantiehuizen, jeugdherbergen…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.