>Wereldomroep op iPhone mee

>

Radio Nederland Wereldomroep heeft een gratis nieuwsapplicatie in negen talen ontwikkeld voor de iPhone. Via deze applicatie kan de iPhone-gebruiker 24 uur per dag de meest recente artikelen lezen, live de radio-uitzendingen beluisteren, podcast opvragen en video’s bekijken. De applicatie, genaamd ‘RNW’, is gratis te verkrijgen via de App Store. De applicatie beschikt over nieuws, achtergronden en culturele informatie vanuit een Nederlands perspectief gericht op een wereldwijd publiek en wordt gestreamed van de website van de Wereldomroep. De applicatie is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Papiaments, Indonesisch, Portugees, Chinees en Arabisch.
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.