>Win een reis naar Brazilië

>

Vanaf 20 april draait Rio, de nieuwe 3D-animatiefilm van de makers van Ice Age, in de Nederlandse bioscopen. Ter gelegenheid van de lancering van de film biedt boekingssite Hotels.com in samenwerking met Twentieth Fox Pictures de mogelijkheid een vakantie voor vier personen naar Rio de Janeiro te winnen.

De populariteit van de Braziliaanse stad groeide sterk het afgelopen jaar. De gemiddelde prijs van een hotelkamer in Rio steeg met 29 procent in 2010. Hotels.com verzamelde er een aantal hoteltips en bespreekt de hotspots van de stad. Wie kans wil maken op de droomvakantie naar Rio gaat naar de actiepagina op de website van Hotels.com, waar het juiste aantal verschillen tussen twee afbeeldingen moet worden gevonden. De prijs is bestemd voor vier personen. Hotels.com vliegt je naar Rio, waar je acht dagen in een viersterrenhotel verblijft. Met onder andere het subtropische klimaat, de goudkleurige Copacabana, Ipanema beach, het reusachtige standbeeld Christus de Verlosser, de sloppenwijken genaamd favelas en het jaarlijkse wereldberoemde carnaval heeft Rio haar bezoekers dan ook veel te bieden. Cristo Redentor – Op de top van de Corcovado, dat ‘bochel’ betekent in het Portugees, staat het 38 meter hoge standbeeld Christus de Verlosser. De voet van het beeld op de top van de berg is te bereiken met een tandradtreintje. De rit duurt een kleine 20 minuten en biedt een prachtig uitzicht over Rio de Janeiro.
Rio the Movie De 3D-animatiefilm is een samensmelting van levendige personages, een hartverwarmend verhaal, kleurrijke decors en energieke latin muziek.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.