4000 fans van Frankrijk

4000 fans van Frankrijk 9
De Facebook, Hyves, Twitter en You Tube pagina’s van het Frans Bureau voor Toerisme zijn voortaan eenvoudig terug te vinden via het gezamenlijke portaal Frankrijkfans.nl
De organisatie communiceert al enige tijd via deze sociale media en telt bij elkaar al ruim 4.000 vrienden, fans en followers. Hiermee hoopt het Frans Bureau voor Toerisme niet alleen meer bezoekers naar haar site www.mijnfrankrijkgids.nl en www.franceguide.com/nl te trekken maar ook via deze wegen meer Frankrijkfans te bereiken.
De pagina’s bieden o.a. nieuws over Frankrijk, links naar de pagina’s van Franse VVV kantoren, spellen en applicaties waar men bijvoorbeeld eigen stickers kan laten maken.
In mei komt er een videoplatform via You Tube waarbij zowel speciaal gemaakte thematische en bestemmingsvideo’s worden gepresenteerd als ‘user generated contents, d.w.z. amateurfilmpjes die de bezoekers van de site zelf kunnen plaatsen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.