Agenten met spenen racen voorbij

>

Verkeersveiligheid speels leren

Het vernieuwde Verkeersdorp van Linnaeushof in Bennebroek wordt woensdag 27 april geopend. De officiële opening wordt verricht door de heer N. Bos, plaatsvervangend teamchef Politie Kennemerkust. Het bekende kinderkoor Net4Kids zingt liedjes over het verkeer.Met de feestelijke opening gaat ook het seizoen 2011 voor Linnaeushof officieel van start. In het Verkeersdorp leren peuters en kleuters op een speelse manier omgaan met bijvoorbeeld zebrapaden, voorrangswegen en eenrichtingsverkeer. Midden in het dorp staat een nieuw politiebureau met een aangiftebalie, een alarmcentrale en een heuse boevencel.In 2011 is Linnaeushof sponsor van het Unicefproject Kids4Kids. Op 2 mei 2011 vertrekken vier studenten met een Amerikaanse schoolbus vanuit Linnaeushof langs de oude Zijderoute naar China. Tijdens de maandenlange reis doen ze verslag van de leefomstandigheden en het onderwijs van de kinderen in diverse landen.
Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Verder is er een elf meter hoog Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase. www.linnaeushof.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.