Apenkooi tijdens Koninginnedag

Apenkooi tijdens Koninginnedag 9
Struinen over de vrijmarkt, meezingen op het Museumplein in Amsterdam? Iedereen bouwt zijn of haar eigen feestje. Maar wil je op Koninginnedag rondjes rennen en ‘met je voetjes van de vloer’ op het leukste plein van Amsterdam? Kom dan naar Ray-Ban presents Apenkooi op het Marie Heinekenplein. Voor de vijfde keer viert Apenkooi, op de mooiste dag van het jaar, haar feestje in Amsterdam.

Vanaf 12:00 uur kun je op het Marie Heinekenplein genieten van vele top DJ’s, de buitenlucht en een uitbundige sfeer. Door de grote belangstelling van vorig jaar heeft Apenkooi, in samenwerking met de gemeente, een nog groter deel van het Marie Heinekenplein tot haar beschikking gekregen.
Apenkooi verrast het publiek elk jaar opnieuw met te gekke acts en optredens. Apenkooi is een samenwerking aangegaan met Ray-Ban. Tijdens deze dag zal Ray-Ban middels een groot videoscherm iedereen vastleggen met een Ray-Ban (zonne)bril op. De line-up bestaat dit jaar uit: Beesmunt Soundsytem, Sven & Tettero, Ruby Wax & Missing Links, When Harry Met Sally & Tess is More, Henzel & Disco Nova, Wannabe A Star, Super Snooze is Back / Peter Kan / Fountain.

Net als vorig jaar geeft Apenkooi voor de echte diehards, die ook in de late uurtjes nog in de touwen willen hangen, een afterparty. Muzikaal wordt dit anders dan op het plein, verwacht warme deep- en techhouse. De line up van deze avond bestaat uit: Till von Sein (DE), HOMEWORK, Freddy Spool, Specker, Zender/Meester, Moeilijk/Sjonnie, Disco en Scheibe.
Iedereen kan om 20.00 uur direct door naar de Sugar Factory. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar via www.apenkooi.com, Paylogic en alle Primera winkels.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.