Barcelona bant bikini’s

Barcelona bant bikini's 8

Boerka of bikini? Geen van beide mag...


Barcelona doet de bikini in de ban. In de binnenstad dan. Toeristen die in de Spaanse stad in hun zwemkleding over de Ramblas lopen, kunnen rekenen op een boete die kan oplopen tot 300 euro. De gemeenteraad heeft gisteravond ingestemd deze maatregelen. Het stadsbestuur wil het zo strafbaar maken om ,,naakt of bijna naakt” rond te lopen op openbare plaatsen.

Zwembroeken, bikini’s en zwempakken zijn voortaan alleen nog toegestaan in zwembaden en op en rondom stranden. Wie op andere openbare plekken zwemkleding draagt, kan een bekeuring krijgen tussen de 120 en 300 euro. De boete voor nudisten die op het verkeerde stuk strand worden betrapt op naaktloperij, komt tussen de 300 en 500 euro te liggen, meldt De Pers.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.