>Beekse Bergen weer open

>

>Beekse Bergen weer open 9
Zirkus Zirkus

 Met de lente in het land staat er traditiegetrouw ook een druk seizoen te wachten voor strand- en speelpark Speelland Beekse Bergen. Officieel opent het park in het weekend van 16 en 17 april haar deuren voor bezoekers, waarbij Nickelodeon-held SpongeBob Squarepants voor vele blije gezichten moet zorgen. Maar de aankomende twee weekenden kunnen kids ook al uit hun dak gaan. Zaterdag 2 april treedt de razend populaire kidsact Zirkus Zirkus op om iedereen alvast in de stemming te brengen.
Ondanks dat Speelland Beekse Bergen officieel pas in het weekend van 16 en 17 april haar deuren opent, is het de aankomende twee weekenden al tijd voor een ‘opwarmertje’. De door Nickelodeon opgerichte zang- en dansgroep Zirkus Zirkus zal zaterdag 2 april vele kinderschoentjes van de grond krijgen met hun hits ‘Moordgriet’ en ‘17 & Smoorverliefd’. Speciaal voor de opening van Speelland Beekse Bergen brengt de vrolijke zeespons SpongeBob Squarepants twee weken daarna op zaterdag 16 april een bezoekje aan het park. Kinderen kunnen hem de hand schudden en met hem op de foto. Meer info op www.beeksebergen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.