Bus als boot

Bus als boot 9

Volgende halte is kade 15....

Bij een recent bezoek aan Rotterdam stonden we toch wel even vreemd te kijken toen we – wachtend op het vertrek van de rondvaartboot – een bus voorbij zagen varen. Het bleek om een attractie van Splashtours te gaan. De tocht met dit bijzondere transportmiddel over de Nieuwe Maas duurt 75 minuten en kost 19.50 euro per persoon. Je moet wel vantevoren reserveren.

 

Regionaal dagblad de Stentor omschreef de sensatie zo: “Iedereen in de Rotterdamse bus heeft de neiging de voeten op te tillen. Ze zullen de zaak toch wel goed afgesloten hebben? Tijd om er lang over na te denken hebben we niet, want de bus rijdt inmiddels het talud af en kiest met een grote los het ruime sop van de Nieuwe Maas. Even houden we de adem in, maar dan varen we en binnen blijft alles droog”.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.