Finnair heeft beste lounge

Relaxen in Finland begint op het vliegveld.
De Finnen zijn in veel dingen erg goed. Zo ook in het creëren van de beste vliegveld lounge ter wereld. Uit een lijst van 600 lounges verkozen 40.000 “priority pass reizigers” de Finnair lounge, gelegen op het vliegveld van Helsinki-Vantaa, tot hun favoriet. Naast het feit dat de Finse airline een award wint zijn zij ook in zeven jaar tijd de eerste niet-Amerikaanse bestemming die de award in ontvangst neemt. De ultramoderne Finnair lounge biedt met een spa en sauna’s alle comfort en luxe die passagiers tijdens een overstap naar Europa of Azië mogen wensen.

De Finnair lounge, ontworpen door het Finse bedrijf Isku Interior Oy company, kan meer dan 250 gasten ontvangen die gebruik kunnen maken van 6 individuele douches, een gevarieerd buffet, een bar en Samsung LED televisies. Voor de zakelijke reizigers is er gratis WiFi, zijn er Apple iMac stations en de Finse “Powerkiss desks” waar onder andere mobiele telefoons opgeladen kunnen worden. De iconische Finse ontwerper professor Eero Aarnio heeft de sfeervolle en moderne verlichtingen van de Finnair lounge op zijn naam staan.
Reguliere bezoekers kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de lounge. Daarnaast mogen klanten van SSP Finland Oy en Priority Pass leden ook gebruik maken van de lounge. De lounge is dagelijks geopend van 06:00uur tot middernacht. De Spa en sauna’s zijn geopend van 10:00uur tot 23:00uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.