>Floortje als promotor van BVN

>

>Floortje als promotor van BVN 9

Programmamaakster en presentatrice Floortje Dessing is het nieuwe gezicht van BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland met een dagelijkse selectie van de beste programma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen. Dessing gaat als ‘hét gezicht van BVN’ onder meer de BVN trofee voor het ‘Best bekeken programma’ uitreiken, die tijdens het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek onder BVN-kijkers wordt gekozen. Daarnaast zal zij later dit jaar via de BVN facebookpagina, facebook.com/bvntv, chatsessies houden met BVN-kijkers. Via de BVN website, www.bvn.tv, zullen publicaties en optredens van Dessing aangekondigd worden.
Floortje Dessing reist voor haar werk en privé de wereldbol af. Tussen het reizen door is ze druk met haar twee duurzame Nukuhiva kledingwinkels in Utrecht en Amsterdam en schrijft ze reisboeken. Toen BVN haar vroeg of ze het gezicht van de zender wilde worden, zei Floortje ondanks haar drukke agenda meteen ‘ja’. Dessing: “Ik check in mijn hotel altijd even of BVN te ontvangen is. Het is voor mij belangrijk om tijdens mijn reizen in het buitenland Nederlandse televisie te kunnen kijken: Het Journaal, De Wereld Draait Door, Nieuwsuur, dat soort programma’s. Ik vind het leuk én belangrijk om te weten wat er speelt in Nederland.”
BVN zendt naast het laatste nieuws met de bijbehorende achtergrondprogramma’s ook Nederlandse dramaseries, amusement, sport en jeugdprogramma’s uit. Dessings reisprogramma 3 op Reis (BNN) en haar nieuwe programma How to stay alive (BNN) zijn ook wereldwijd via BVN te bekijken.
BVN staat voor het Beste van Vlaanderen en Nederland en is de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland. BVN is een samenwerkingsverband tussen Radio Nederland Wereldomroep, Nederlandse Publieke Omroep en VRT. Meer informatie over BVN en de programmering per uitzendregio vindt u op www.bvn.tv. Bovendien kunnen BVN-kijkers zich via deze site aanmelden voor de gratis BVN TV-gids per e-mail die tweewekelijks verschijnt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.