Frankrijk populair met auto

Maar ook voor fietsers!


Frankrijk is wederom verkozen tot ‘Populairste autovakantieland’ door de bezoekers van de beoordelingen website Zoover.nl. Meer dan 80% van de Nederlanders die naar Frankrijk op vakantie gaan, reist met de auto. De goede bereikbaarheid en de ruime keus aan verblijfsmogelijkheden maken dat het land een geliefde bestemming blijft voor autovakanties. Het aantal verblijven van Nederlandse (auto)vakantiegangers is zelfs toegenomen het afgelopen jaar.

De vertegenwoordiging van het Frans Bureau voor Toerisme in Nederland nam de prijs in ontvangst tijdens het speciale ‘Winners Only Event’ dat op de Golf & Country Club ‘De Biltse Duinen’ in Bilthoven plaatsvond. Het is de tweede en opeenvolgende keer dat Frankrijk de veelbegeerde publieksprijs van Zoover ontvangt. Afgelopen jaar ontving zij al de onderscheiding voor ‘Favoriet autovakantieland’.

De Zoover Awards zijn de publieksprijzen voor reizend Nederland. Gedurende de afgelopen maand zijn er meer dan 100.000 stemmen uitgebracht binnen de 22 categorieën.

De andere prijswinnaars die dat lieten weten aan Elke Dag Vakantie.nl:

  • Verenigde Staten is het populairste vliegvakantieland buiten de EU. Peter de Jonge, voorzitter van See America, nam de Zoover Award in ontvangst.
  • Eurocamp ontving een award voor populairste aanbieder in de categorie Campingvakanties. Tijdens de award-ceremonie in Bilthoven ontving Liesbeth de Groot, brandmanager Eurocamp, vol trots het beeldje uit handen van de algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman.
  • Sandton Hotels, met 20 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, heeft de Zoover Award 2011 gewonnen in de categorie ‘Beste Hotelketen’. “Een fantastische waardering van onze gasten voor het product dat wij bieden”, zegt de blij verraste Rogier Braakman, die samen met compagnon Gui de Vries de hotelcollectie in 2004 startte.
  • Campervakantiereisorganisatie Travelhome is door de vakantiebeoordelingssite Zoover met twee awards onderscheiden: een als ‘beste specialistische reisorganisatie’ en een als ‘populairste specialistische reisorganisatie’.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.