Gewonden in Disney-attractie

Na afloop van een rit door Big Thunder Mountain kun je een foto kopen van je eigen schrik.


Een losgeraakt decorstuk in de Big Thunder Mountain in Disneyland Parijs heeft vijf mensen verwond. Waarvan een ernstig, omdat hij het van glasvezel en hout gemaakte onderdeel recht in zijn gezicht kreeg. De vijf zaten met twintig anderen in een karretje van een attractie toen er een decorstuk op hen viel. Er is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeluk. Bij de attractie Big Thunder Mountain rijdt een op hol geslagen treintje door een Wild Westlandschap.
“Het was een drukke dag en de attractie was afgeladen met mensen. Gelukkig hebben we de rest van de karretjes veilig kunnen laten stoppen toen het ongeluk plaatsvond”, aldus een woordvoerder van Disneyland.
Het pretpark houdt de attractie voorlopig dicht. De rest van het park is wel open.
Hier onder staat een dia-show (druk op de afspeelpijl) met foto’s die bezoekers eerder van de attractie maakten.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.