Iens houdt dinerdagen

Smullen met een slabbetje om (in de vorm van een nette stropdas) kan.


In navolging van de succesvolle Amsterdamse DinerDagen organiseert Iens van 20 t/m 26 juni 2011 de eerste nationale editie van de Iens DinerDagen.

De deelnemende restaurants bieden een driegangenmenu aan voor zowel de lunch als het diner. Bijzonder is dat er met drie menuprijzen in plaats van een vaste menuprijs wordt gewerkt. Afhankelijk van de gebruikelijke menuprijs van het restaurant, betaalt een gast tijdens de Iens DinerDagen € 20, € 25, of € 30 voor een menu.

Alleen de best gewaardeerde restaurants op iens.nl kunnen deelnemen. Zo legt Iens de culinaire lat voor de deelnemende restaurants hoog en zijn gasten tijdens de Iens DinerDagen verzekerd van een bijzondere ervaring.

Naar verwachting nemen zeker 400 restaurants in heel Nederland deel aan de Iens DinerDagen, waaronder sterrenrestaurants als Niven in Rijswijk, Aan de Poel in Amstelveen en De Lindenhof in Giethoorn. Sterrenrestaurants rekenen een supplement van € 10,- per ster.

Reserveren voor de Iens DinerDagen kan vanaf woensdag 25 mei op www.dinerdagen.nl. De 50.000 nieuwsbriefleden van Iens reserveren met voorrang.

Met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand is iens.nl Nederlands grootste online restaurantgids. Iens.nl heeft ruim 100.000 geregistreerde proevers en ontvangt wekelijks meer dan 1000 recensies over restaurants in heel Nederland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.