Is dit de eerste zomerhit?

Is dit de eerste zomerhit? 9

De eerste zomerhit al in april?


Je hebt van die platen dat als de zon schijnt en ze komen op de autoradio, dat je dan haast automatisch de neiging hebt om je raampje open te draaien en je elleboog naar buiten te steken. Dat heb ik in ieder geval met het nummer “On the floor’ van Jennifer Lopez samen met Pitbull. Ik hoorde het voor het eerst toen ik terugkwam van een zonnige zondag aan het strand bij Bloemendaal een paar weken terug en sindsdien komen de herinneringen aan die prachtige wandeldag telkens versterkt weer terug als ik het hoor. Zouden we hier dan misschien de eerste zomerhit van 2011 te pakken hebben? Ik zeg “ja!”.

Het plaatje wordt mede zo vrolijk omdat er een fragment van de Lambada van Kaoma in verweven zit (staat hier ook onder, vergelijk het maar)

Dat is nu, 2011
En zo klonk het in 1989:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.