>Italiaans verblijf winnen met koffie

>

>Italiaans verblijf winnen met koffie 9

Een vers kopje espresso in de Italiaanse zon… aan het zwembad van een prachtige, privé vakantievilla… Met de nieuwe actie van Segafredo en Cuendet wordt deze  dagdroom misschien wel werkelijkheid. Na aankoop van een pak Segafredo koffie maken deelnemers, door middel van een actiesticker op de verpakking, kans op een verblijf in een luxe Cuendet villa ter waarde van €2000,-.
De voorjaarsactie van de twee Italiaanse bedrijven Cuendet en Segafredo loopt in de maanden april, mei en juni. Dan worden de Segafredo verpakkingen voorzien van een Cuendet actiesticker en zijn te vinden bij de bekende supermarkten en groothandels. Deelnemers moeten met de verpakking naar de website www.segafredo.nl gaan en een vraag beantwoorden.
‘Dit is dé uitgelezen kans om het echte Italië te ontdekken’, legt Merlijn van Loon, Retail Manager bij Segafredo uit. ‘Zowel onze koffie als de karakteristieke huizen van Cuendet brengen je in hogere Italiaanse sferen.’
Segafredo is een wereldwijd opererend Italiaans familiebedrijf, opgericht in 1973 door de heer Massimo Zanetti. Op de eigen plantages in Brazilië en Costa Rica worden miljoenen van de beste kwaliteit Arabica & Robusta koffieplanten verbouwd, ze produceren jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie.

Cuendet werd in 1974 opgericht en behoort tot de Wyndham Group. In 2009 is Cuendet overgenomen door NOVASOL vakantiehuizen maar is altijd specialist op het gebied van exclusieve vakantievilla’s gebleven. Een meerderheid van de ruim 2000 particuliere Cuendet woningen ligt in Italië. Voor meer informatie over Cuendet, zie: www.cuendet.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.