Kabelbaan Floriade werkt

Kabelbaan Floriade werkt 8
Zweven boven het Limburgse land zal niet dezelfde sensatie oproepen als een skilift in de Alpen, maar past natuurlijk wel mooi uit in een weekendje weg naar Limburg. Op het Floriadeterrein in Venlo is zaterdagmiddag een kabelbaan officieel in gebruik genomen. De 1,1 km lange kabelbaan met gesloten cabines is de langste van Nederland, maar dat is een prestatie die natuurlijk gauw geleverd is. Bezoekers kunnen het komende half jaar al een tocht maken met de kabelbaan over het evenemententerrein. In oktober sluit de kabelbaan. Hij gaat weer open in april volgend jaar als de Floriade van start gaat. Naast de kabelbaan werd zaterdag ook het bezoekerscentrum geopend.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.