Klaar voor Koninginnedag?

Klaar voor Koninginnedag? 9

Zet de schmink maar vast weer klaar!


Een beetje die-hard Koninginnedagvierder is ruim vantevoren begonnen met zijn of haar aanvalsplan voor deze nationale feestdag. Internet biedt daarbij uitkomst. Zo heeft Youropi voor alle grote steden van Nederland een overzicht weten te maken van de belangrijkste festiviteiten. De site biedt de mogelijkheid om je eigen City Guide te maken en daar kun je deze programma’s dan printbaar in op nemen.

Maar het is ook mogelijk om voor je moderne telefoon een app te downloaden waarin waarschijnlijk dezelfde informatie is opgenomen als in bovenstaande papieren versies. De app – die heel modern over Queensday spreekt – bevat echter ook filmpjes, de tekst van het Wilhelmus, het actuele weerbericht en treininformatie. De app kost 79 cent en is er voor de iPhone en Android. Bestellen kan via: http://koninginnedag-app.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.