>Logis: selectie van 2800 droomplekken

>

>Logis: selectie van 2800 droomplekken 9

Met de post kwam vandaag een intrigerend pakje. Stevig in het plastic. Dat maakt nieuwsgierig. Er bleek de nieuwe catalogus van Logis in te zitten. In de gids staan 2800 hotel-restaurants. Dit jaar is het netwerk van Logis uitgebreid met accommodaties buiten Frankrijk, namelijk in Spanje en Nederland. De adressen zijn thematisch ingedeeld in dertien categorieën: karakteristiek, wellness, gastronomie, educatief, sneeuw, sport en ontspanning, bijzonder, zee, water, sensationeel, rust, uitzonderlijk en familie. De gids wordt met een oplage van 750.000 exemplaren gratis verspreid, hoewel wel 4 euro verzendkosten betaald moet worden indien besteld via www.logishotels.com. Op die site kun je overigens ook een meer hedendaagse manier vinden om een droomplek te vinden voor je vakantie: de iPhone-app. De internationale federatie van Logis werd opgericht in 1949 in Auvergne.

>Logis: selectie van 2800 droomplekken 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.