Luxe en avontuur in Schotland

Verlaten eiland? Kan ook dichtbij!

De vakanties van Wilderness Scotland verenigen avontuur met comfort: actieve vakanties op de mooiste plekjes van Schotland, maar wel voorzien van enige luxe. Ontdek dit seizoen bijvoorbeeld het eiland Skye tijdens een zeil- en wandelvakantie. Een zeiljacht brengt de vakantiegangers naar afgelegen wandelpaden en kleine eilandjes langs de kust van Skye. Of ontdek de Highlands vanaf het water tijdens een zeekayaktocht, men zal verstelt staan van het heldere water en adembenemende uitzicht. Of ontdek de Great Glen tijdens een kano- en kampeertocht. Tegen de achtergrond van het dramatische landschap reist men in vier dagen van Neptune’s Staircase aan het Caledonian Canal naar het alom bekende Loch Ness en Urquhart Castle.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.