Mooiste vakantie-auto?

Mooiste vakantie-auto? 9

Een experimentele wagen van Renault.


“Verstandig dat u vandaag bent gekomen”, zei de student bij Mercedes. Glad-in-het-pak wilde hij graag weten of we misschien ook van plan waren een nieuwe auto te kopen. En een bezoek op maandag was daar wel een goed moment voor, want in tegenstelling tot de voorgaande dagen had hij meer tijd omdat het aanzienlijk minder druk was.
Natuurlijk waren we er niet op uit om een nieuwe auto te kopen. Net als de meeste andere bezoekers van de Auto Rai in Amsterdam wilden wij – mijn zoon en ik – gewoon in al die (te) dure auto’s zitten. De stoelen voelen, aan knopjes draaien. De geur van leer opsnuiven. Even denken dat je een paar van die bolides achter je garagedeur hebt staan. Typisch een mannending, aangezien 90% van de bezoekers van het mannelijke geslacht bleek te zijn.

Ditmaal ging de Auto Rai vooral om elektrische auto’s en cabrio’s. Van beide had elk merk er wel een of meer. En alle “verkopers” bleken iPads te hebben waarop ze de antwoorden van de vragende massa konden opzoeken. De missie waarmee we onszelf hadden opgezadeld voor deze beurs was om de perfecte vakantieauto te vinden. Dat bleek niet te doen. Kunt u het? Kunt u een keus maken uit één van onderstaande modellen en dat via de poll laten weten? We zijn benieuwd.

PS: De Auto Rai is nog open tot en met zaterdag 23 april.

Een SUV als geschikte vakantiewagen? Stem hier onder.

Mooiste vakantie-auto? 10

Een kleine Fiat is uw favoriet?

Of liever deze futuristische Renault? (leverbaar vanaf 2012)

One Response

  1. Jim

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.