Moviepark verdubbelt bezoekers

Veel publiek passeerde de kassa van Movie Park Germany.


Movie Park Germany, net over de grens op 1,5 uur rijden vanaf Utrecht, is het seizoen 2011 zeer succesvol gestart. Het film- en entertainmentpark verdubbelde deze paasperiode het bezoekersaantal ten opzichte van vorig jaar. Er kwamen de afgelopen dagen ruim 50.000 mensen naar het park.

De weersomstandigheden hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes. “De eerste weken van een pretparkseizoen moeten de bezoekers meestal nog “een beetje op gang komen”. Maar dit jaar is het al vanaf 1 april, het moment dat we de deuren weer geopend hebben, lekker druk in het park,” aldus Wouter Dekkers, de Nederlandse general manager van het park. Vorig jaar trok Movie Park Germany 1,2 miljoen bezoekers. Dertig procent van hen kwam uit Nederland.

Movie Park Germany gaat er van uit dat de eerste cijfers een voorbode zijn van een succesvol en vooral bijzonder seizoen. Op 18 juni viert het park zijn 15e verjaardag met de oepning van een nieuwe en unieke indoor-achtbaan; Van Helsing’s Factory. Bezoekers gaan samen met de beroemde vampierjager Van Helsing op jacht naar vampieren. Passend bij deze nieuwe attractie is het naastgelegen restaurant Music Club omgedoopt en –verbouwd tot de Van Helsing’s Club. Movie Park Germany is geopend tot en met 6 november.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.