>Nieuwe indoor achtbaan

>Europa’s grootste film- en entertainmentpark, opent in juni de nieuwe indoor-achtbaan: Van Helsing’s Factory. De attractie is een achtbaan waarin de gasten samen met de beroemde vampierjager Van Helsing op jacht gaan naar vampieren. De achtbaan wordt uitgebreid gethematiseerd. Diverse geluids- en beeldtechnieken zorgen ervoor dat het een levensechte ervaring is die iedereen kippenvel bezorgt.

>Nieuwe indoor achtbaan 9
De buitenkant van de attractie is al klaar.

Zo zijn er bijvoorbeeld drie grote video-installaties en diverse animatronics die garant staan voor heftige schrikmomenten. Om die reden wordt aangeraden om kinderen jonger dan 12 jaar niet mee te laten rijden.
De nieuwe attractie wordt gebouwd in samenwerking met het Duitse Gerstlauer Amusement Rides en Spaanse TAA Industries entstehen.
Passend bij de nieuwe attractie wordt het naastgelegen restaurant Music Club omgedoopt en –gebouwd tot de Van Helsing’s Club. Het restaurant wordt aan de buiten- en binnenkant volledig opnieuw ingericht. Tijdens openingstijden van het park kunnen bezoekers hier op adem komen. De nieuwe achtbaan wordt in juni, samen met het feest ter ere van het 15-jarige bestaan van Movie Park Germany, geopend.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.