Onmoet NL thema van 2012

We love Holland.


De belangstelling voor Nederland als bestemming voor een kortere of langere vakantie neemt sterk toe. Reden voor de organisatie van de Vakantiebeurs in Utrecht om het eigen land meer dan ooit op de kaart te zetten. Op de beurseditie van 2012 wordt Nederland in hal 11 onder het thema ‘Ontmoet NL’ in een nieuw, aansprekend en eigentijds concept als vakantieland onder de aandacht gebracht. VNU Exhibitions, organisator van de Vakantiebeurs, is voor deze promotiecampagne een samenwerking aangegaan met Zilte Zaken, een reclame- en mediabureau dat gespecialiseerd is in regiopromotie ten behoeve van de toeristische branche.

Ontmoet NL is een initiatief van Zilt Events, o.a. Zilte Zaken, en wordt mede ten uitvoer gebracht door belangrijke mediapartijen. Behalve de Vakantiebeurs, vorige editie 122.000 bezoekers, zijn bij het concept betrokken de landelijke radiozender 100% NL, met dagelijks twee miljoen luisteraars, en het 100% NL Magazine, dat een bereik heeft van minimaal twee miljoen lezers per maand.
Zilte Zaken gaf de afgelopen vijf jaar met zelf ontwikkelde, innovatieve beursconcepten ter promotie van delen van Nederland nieuw elan aan het begrip effectieve regiopromotie. Onder de naam Zilt Events zet Zilte Zaken deze activiteiten in een nieuwe tak voort.

Portal
Ontmoet NL wordt tevens de portal voor de leukste dagjes uit en weekeindjes weg met een uitgebreid overzicht van accommodaties, attracties, uitstapjes en arrangementen. Het concept profileert het eigen land grootscheeps via beurzen, online, print, radio, social media, apps en nieuwsbrieven waarmee permanente aandacht voor de Nederlandse toeristische troeven is gegarandeerd.

Kick-off
Alle informatie over het concept Ontmoet NL en de complete campagne worden gepresenteerd tijdens de kick-off in mei voor exposanten van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakantiebeurs 2012
De consumentendagen van de Vakantiebeurs 2012 zijn van woensdag 11 januari tot en met zondag 16 januari. (De bijbehorende site zal dan wel www.ontmoetnl.nl zijn, aangezien www.ontmoet.nl een datingsite is… – SL)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.