Paashaas verstopt paprika’s


De paashaas verstopt op Tweede Paasdag geen eieren, maar gele paprika’s in Speelland Beekse Bergen. Bij Pasen denkt men niet als eerste aan paprika’s. Toch past de gele paprika dit jaar prima bij Pasen. Niet alleen vanwege de kleur. Dit jaar valt Pasen later dan normaal, precies in de periode dat de eerste Nederlandse paprika’s van het jaar in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Om dit te vieren organiseren de Nederlandse paprikatelers een feestelijke seizoensopening samen met de paashaas in Speelland Beekse Bergen.

Op Tweede Paasdag is iedereen welkom om tussen 10.00 en 17.00 uur samen met de paashaas op zoek te gaan naar de gele paprika’s die in het speel- en strandpark worden verstopt. Gele paprikaspeurders maken tijdens hun zoektocht ook kans op leuke prijzen. De vinder van de gouden paprika wint deze dag de hoofdprijs: een familiejaarabonnement voor Speelland Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.