Queensdayparty zonder files

Queensdayparty zonder files 8

Dj's zorgen in Leeuwarden voor de juiste sfeer.


Wie wel wil feesten op Koninginnedag, maar geen zin heeft in files, propvolle treinen en enorme mensenmassa’s zou kunnen overwegen naar Leeuwarden te gaan. Dj’s zorgen daar de hele nacht en dag voor feesten. Hier staat het overzicht:

29 april: Avond van Oranje – Oldehoofsterkerkhof

Het Oldehoofsterkerkhof is op Koninginnedag altijd al een populair festivalterrein, maar dit jaar begint het al een dagje eerder! Club NOA introduceert ‘Avond van Oranje’, een festival dat compleet in het teken staat van Nederlandstalige muziek. De feeststemming komt er helemaal in met verschillende bekende artiesten die optreden van 16:00 tot 00:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.club-noa.nl

29 april: Liquid Koninginnenacht – Stadsschouwburg de Harmonie

Vorig jaar vierde Stadsschouwburg De Harmonie voor het eerst een Koninginnenacht in de foyer. En met succes! De DJ’s van Liquid maakten er een waar feest van. Dat vraagt natuurlijk om een vervolg. Met Claudia de Breij en Gare du Nord als een goed begin van de avond en Liquid als een swingend einde, belooft deze koninginnenacht er een te zijn om nooit te vergeten. Liever niet naar één van de voorstellingen, geen probleem. Het is ook mogelijk alleen een kaartje te kopen voor Liquid. Kijk voor meer informatie op www.harmonie.nl

30 april: Koninginnedag 2011 Leeuwarden

Op 30 april kleurt hofstad Leeuwarden oranje. Met een grote vrijmarkt in de binnenstad en de hele dag feest in diverse uitgaansgelegenheden in Leeuwarden zal 30 april 2011 niet snel worden vergeten. Een paar speciale feestjes vind je op: Het Oldehoofsterkerkhof; Queensday Outdoor – Club Noa bouwt met bekende DJ’s een groot feest op het plein onder de Oldehove, van 17.00 – 00.00 uur.
Het Mata-Hari plein; diverse nationale en internationale Dance DJ’s treden op bij Cafe De Markies’ van 13.00 tot 22.00. Kijk voor meer informatie op www.de-markies.nl
Kijk voor een compleet overzicht van alle evenementen op www.vvvleeuwarden.nl.

0

One Response

  1. Erik

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.