Radio538 bezet Amsterdam

Radio538 bezet Amsterdam 8
Zou Radio538 op Koninginnedag weer 300.000 fans kunnen verwelkomen op het Museumplein in Amsterdam? Dat was namelijk het aantal mensen dat vorig jaar volgens de officiële metingen over de hele dag aanwezig was bij de festiviteiten. De presentatie is ditmaal in handen van 538-jocks als Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize en Ruud de Wild. De hele dag is live te volgen via Radio 538 en de website radio538.nl en ’s avonds is een compilatie van de dag te zien op RTL5.
Om NS reizigers feestelijk te ontvangen wordt station Amsterdam Zuid WTC op Koninginnedag – net als vorig jaar – omgedoopt tot ‘Station 538’. Om de bezoekers alvast goed in de feeststemming te brengen, staat tegenover dit station bij Zuidplein een eigen podium met optredens van onder meer de 538 DJ’s on Tour.
Meer informatie over Radio538 op het Museumplein staat hier:
http://koninginnedag538.i-s.nl/

Een promotiefilmpje van het station:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.