>Rennen als een slang?

>

>Rennen als een slang? 13
Leren dieren waarderen

Hoe bewegen dieren zich voort? Hoe doen ze dat eigenlijk? Bij een interactieve theatershow leren bezoekers daar meer over tijdens een dagje Dierenrijk. Het gaat om de nieuwe show ‘Pico gaat op reis’. Bezoekers ontdekken tijdens de show hoe ezels en fretten bewegen, waarom slangen kruipen en hoe goed varkens ruiken. Op woensdag 20 april vindt er in Dierenrijk een try-out plaats, waarbij voor het eerst publiek aanwezig zal zijn. Op Eerste Paasdag zal de voorstelling – waarin dieren en kinderen centraal staan – in première gaan voor bezoekers. Tijdens het evenement ‘Springen in spring’ in de meivakantie is de show dagelijks te zien.

De meivakantie in Dierenrijk – van 1 tot en met 15 mei – staat in het teken van ‘Springen in Spring’. Er worden tientallen springkussens door het park geplaatst. Zo kunnen kids zelf ervaren hoe het is om te springen als een springbok. www.dierenrijk.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.