Rugzak laadt mobieltje op

Wandelen geeft energie.


Kijk dat zijn nu uitvindingen waar de hedendaagse vakantieganger wat aan heeft: Een rugzak met een zonnecel, die daarmee tijdens het wandelen in Europa’s mooiste bergen er voor zorgt dat je mobiele telefoon zich oplaadt, zodat je op die manier altijd voldoende stroom hebt om in geval van nood de hulpdiensten te kunnen bellen.

We hebben het over de A-Solar Rugzak met zonnepaneel. De tas zorgt ervoor dat de Powerbank-accu opgeladen wordt tijdens het fietsen of wandelen. Overdag laadt de accu op en ’s avonds haal je de powerbank uit de tas om bijvoorbeeld je telefoon, GPS, MP3 speler of PDA op te laden. De verschillende meegeleverde stekkers maakt de Powerbank geschikt voor veel apparaten. De rugzak heeft een inhoud van 33 liter. De accu heeft een capaciteit van 1800 mAh. Voor het volledig opladen hiervan is 6-8 uur nodig. Het opladen van een mobiel apparaat duurt 2 tot 3 uur. De A-Solar rugzak kost €99.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.