Run op cabrio’s en bbq’s

Run op cabrio's en bbq's 9

Opent het barbecue-seizoen dit weekend officieel?

Het mooie weer zorgt voor een vroege ‘barbecue-piek’ op Marktplaats.nl. Nog nooit werd er zo vroeg en zo veel gezocht naar tweedehands en nieuwe barbecues. De zoekcijfers op de site laten in amper een paar maanden tijd een verdrievoudiging zien: van 93.000 views in januari en februari naar bijna 300.000 in april. Ook cabrio’s zijn dankzij de hoge temperaturen uitermate populair. Er is de afgelopen weken maar liefst 2,9 miljoen keer gezocht op ‘cabrio’.

De populairste cabrio’s zijn:

  1. Golf cabrio
  2. BMW cabrio
  3. Kever cabrio

Behalve het verlangen naar het heerlijke ‘cabrio-driving’-gevoel, zoeken mensen hun vertier vooral in de tuin. Buitenartikelen scoren momenteel uitzonderlijk hoog, zo blijkt uit het zoekgedrag. Sinds 1 maart is er ruim 5 miljoen keer gekeken naar alles wat met de tuin te maken heeft. Vooral tuinmeubelen en tuinhuisjes doen het goed. Daarnaast is er een toenemende behoefte naar buitenspeelgoed, waaronder skelters, skates, trampolines en glijbanen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.