>Smullend over de Veluwe

>

>Smullend over de Veluwe 9
De fietstocht is ook goed te doen voor gezinnen.

Al fietsend ontspannen en genieten van de Veluwse natuur én tegelijk proeven van Veluwse streekproducten. Dat is de “Veel Luwe Smultour”. Tijdens de dertig kilometer lange fietsroute maken toeristen en recreanten, in de periode van 24 april tot en met 30 oktober, kennis met al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Van landweggetjes tot bospaden en van het strand langs het Veluwemeer tot het oude centrum van Elburg. Maar… dat is nog niet alles. Bij elke tussenstop staat er op vertoon van de speciale routekaart wat lekkers van Veluwse bodem klaar.
De Veel Luwe Smultour is een initiatief van het Veluws Bureau voor Toerisme en vijf deelnemers van het streekproductenproject Veel Luwe (www.veelluwe.nl), het paraplumerk voor de meest uiteenlopende producten van Veluwse bodem, te weten: Fruittuin Verbeek, Bakkerij Schuld, Palingrokerij Van Triest, EKO-boerenbedrijf Ko-Kalf en de A. Vogel Tuinen.
De Veel Luwe Smulroute laat toeristen en eigen inwoners kennis maken met een onbekende(re) kant van de Veluwe en geeft een kijkje in het boerenleven. Je kunt met eigen ogen zien waar, hoe en door wie de producten gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.