Stickers voor naar Frankrijk


Weet je nog van vroeger? Kreeg je van je ouders stickers die je eindeloos op het raam van de achteruit kon plakken. En er weer afhalen, en weer ergens anders opplakken. Er is nu een nieuwe variant. Vanaf heden kan men via een applicatie op de Facebook pagina van het Frans Bureau voor Toerisme www.facebook.com/FrankrijkFans vrolijke zomerstickers gratis ontwerpen en bestellen. Aan deze transparante raamstickers kan een persoonlijk tintje worden gegeven door het uploaden van een viertal foto’s.

De stickers zijn verwijderbaar en kunnen opnieuw worden geplakt. Ideaal dus voor kinderen onderweg in de auto, trein of zelfs in het vliegtuig op weg naar de vakantiebestemming. Men kan er ook persoonlijke spullen mee opvrolijken of ze juist gebruiken als herkenning voor de spullen.

De actie is voor fans van de Facebookpagina van het Frans Bureau voor Toerisme. Door te klikken op ‘Vind ik leuk’ kunnen zij eenvoudig de stickers bestellen. Bovendien maken zij ook kans op leuke prijzen door een eigen foto in de galerij te plaatsen. De zomer stickeractie op www.facebook.com/FrankrijkFans duurt tot eind augustus, zolang de voorraad strekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.