Vakantiehuis aan het strand

Vakantiehuis aan het strand 8
Beach House Travel heeft een website gelanceerd waarmee je makkelijker kunt zoeken naar een vakantiehuis bij het strand. Overigens moet je dat “bij” in sommige gevallen wel nuanceren, want er is soms sprake van een afstand van 3 km of meer. Dat loop je niet even op slippers. Maar als je goed kijkt zijn er mooie plekjes te vinden. De website www.beachhouse.eu is een “one-stop shop” voor vakantiehuizen, appartementen, villa’s en cottages – dicht bij het water.
Van Denemarken tot Spanje, van het Verenigd Koninkrijk tot Kroatiė, Beach House Travel heeft een compleet aanbod van luxe appartementen tot familievriendelijke vakantiewoningen op de meest spectaculaire locaties die Europa te bieden heeft. Ongeveer 60.000 vakantiehuizen en appartementen zijn beschikbaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.