Wateravontuur in Zwolle

Lopen over het water kan nu iedereen.

In de meivakantie (van 30 april tot en met 15 mei) stappen bezoekers van Expeditie Ecodrome Zwolle van het ene wateravontuur in het andere. Ze kunnen fossielen uit de onderwaterwereld van Haerst vinden en komen erachter hoe het leven op het schip van Darwin er uitzag. Ook een spannende tocht over het water in een Waterball ontbreekt niet tijdens een bezoek aan het themapark. Daarnaast is ook de foto-expositie ‘Sta versteld van Westerveld’ te bezichtigen.

 

In de Monstertunnel kunnen kids op zoek gaan naar eigenaardige waterdieren en in een avonturenkano kunnen zij door het moeras peddelen. De nabijgelegen fossielenvindplaats Haerst toont deze vakantie fossielen van 10.000 tot miljoenen jaren oud in Expeditie Ecodrome Zwolle, zoals overblijfselen van de mammoet. www.ecodrome.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.