Website over onze kust

Sommige delen van de Nederlandse kust kun je nu het hele jaar terecht met je paard.


De vrije (Paas) dagen staan voor de deur en de weervoorspellingen beloven niets dan goeds. Naar verwachting zullen zelfs 500.000 Nederlanders met Pasen op vakantie gaan in eigen land. Maar waar gaan we nou genieten van al dat zonnigs? Wat te denken van onze eigen Nederlandse kust! Pak de strandspullen maar vast in, dan bieden wij je tips en inspiratie voor een strandvakantie of dagje uit op de nieuwe website www.lekkerweg.nl/dekust.

De Nederlandse kust staat deze zomer letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. De website biedt uitgebreide informatie over activiteiten, overnachtingen, uitjes, en het strand van de vier Noordzee provincies: de Wadden, Noord Holland, Zuid Holland en Zeeland. Daarnaast is de site een interactief platform waarop bezoekers worden aangemoedigd om hun ervaringen en tips te delen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.