50 plus & Noorwegen


Het Noors Verkeersbureau lanceert een nieuw online platform dat zich speciaal richt op 50 plus reizigers. Surf snel naar www.ikhouvanNoorwegen.nl om inspiratie op te doen voor een droomreis door het land van fjorden en bergen.
Op dit platform volg je vijf stellen op hun unieke 12 tot 14-daagse rondreis door Noorwegen, zo ontdek je welk type reis het beste bij jou past. De een houdt van het beklimmen van bergen, de ander ervaart graag de rust van de diepe fjorden. Of de stilte van het water langs de authentieke Noorse kust. Weer een ander droomt van een reis naar Arctisch Noorwegen met als hoogtepunt de Noordkaap. Of ben je iemand die houdt van het stadsleven?

De vijf stellen op IkhouvanNoorwegen.nl zijn ‘ervaren reizigers’, ‘natuurliefhebbers’ en ‘veelzijdige reizigers’. De reisverslagen beschrijven van dag tot dag hun unieke reisroute. Middels foto`s, video`s, routekaarten en reisverslagen volg je hun ervaringen tot in detail. Elk reisverslag heeft eigen tips die met een muisklik als favoriet in het zogenaamde ‘reiswinkelmandje’ belanden. Ook kun je met één muisklik het hele reisverhaal per email ontvangen. Voor wie meer achtergrondinformatie zoekt of een reis naar Noorwegen wil boeken, staan in de reisverslagen ‘doorkliklinks’ naar webpagina`s van de bestemmingen, ferry- en luchtvaartmaatschappijen op VisitNorway.nl .

Naast gedetailleerde reisverslagen, is er ook een fotoalbum met landschapsfoto’s voor de gebieden ‘Kust- en kustcultuur’, ‘Fjorden’, ‘Bergen’, en ‘Arctisch Noorwegen’. Om door te bladeren en bij weg te dromen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.