App voor Milaan

Je weg vinden in Milaan met een iPhone-app.


Voor een reis naar Italië is nu ook een app te kopen voor je iPhone. Daarmee krijg je een persoonlijke gids die je door Milaan begeleidt. De digitale gids bevat 350 artikelen en 2200 foto’s. De app kost 2,39 euro. Er zijn inmiddels twee recensies over geschreven. Een Nederlandse en een Engelse. De Nederlandse reactie van Chris van Cis prijst de app vanwege de compleetheid. Hij noemt als voorbeeld dat hij graag wilde weten waar je het lekkerste ijs kunt eten in Milaan en dat de app hem daarover ook informeerde. Ook de Engelstalige reactie prijst de app voor de vele kleine extra’s die geboden worden. Meer info in de iTunes-store.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.