Aravis vakantiepas geeft korting

Aravis vakantiepas geeft korting 9

Met de pas kun je bijvoorbeeld een dagje bergbeklimmen betalen.


Met de ‘Pass Loisirs Aravis’ heb je toegang tot 50 spellen en culturele activiteiten in het Massif des Aravis (La Clusaz, Manigod, St. Jean de Sixt, le Grand Bornand en Thônes Val Sulens) en krijg je 10 tot 30% korting gedurende de zomerperiode. De pas is een elektronische portemonnee. Je koopt een aantal credits (1 credit is 1 euro) en je hebt toegang tot je favoriete activiteit. De pas is overdraagbaar dus de hele familie profiteert mee. Je moet wel 4 euro borg betalen op de pas. Aan het eind van je vakantie kun je de kaart behouden voor het volgende jaar. De credits blijven geldig. De pas is onder andere geldig bij zwembaden, fietsverhuur, bibliotheek, watersporten als canyoning en raften, klimpark, paardrijden, avonturenpark, parapenten, musea en nog veel meer.

Ideaal basecamp
Dankzij de geografische ligging tussen het meer van Annecy en de Mont Blanc, is het Massif des Aravis een ideaal uitgangspunt voor tal van activiteiten in de Savoie. In minder dan 30 minuten sta je in het kleurrijke en authentieke middeleeuwse centrum van Annecy met al haar watersporten die mogelijk zijn op het zomerse meer. Je kunt boten huren, zeilen, surfen, zwemmen of met de fiets over een aparte aangelegde fiets- en skatingroute rond het meer. Bovendien ligt er een 18 holes golfbaan. En..in minder dan een uur sta je aan de voet van de majestueuze Mont Blanc in het hart van Chamonix. Ook het meer van Genève is dichtbij met de internationale stad Genève als kloppend hart. Meer informatie: www.aravis.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.