Bob de Bouwer in Beekse Bergen

Bob de Bouwer in Beekse Bergen 11
‘Bob de Bouwer, kunnen wij het maken?’ Met zijn rood met oranje geblokt overhemd en knalgele veiligheidshelm is de razend populaire Bob de Bouwer een begrip in kinderland. Op donderdag 2 juni, Hemelvaartsdag, verruilt de hardwerkende bouwvakker zijn vertrouwde werkplaats voor het bouwparadijs in Speelland Beekse Bergen waar hij een optreden geeft en kinderen kunnen deelnemen aan de Lego Bouwwedstrijd XL. Op Tweede Pinksterdag staat het speel- en strandpark van Brabant in het teken van andere talenten zoals zingen, jongleren, buikspreken en een optreden van Lisa, Amy en Shelly tijdens Speelland’s Got Talent.
Speelland Beekse Bergen biedt op Tweede Pinksterdag een podium voor alle soorten talent, van viool spelen tot cabaret en van goochelen tot zingen. Jonge talenten Lisa, Amy en Shelley kunnen als geen ander meepraten over een spetterende podium performance. De zusjes, die in 2007 tijdens de Europese finale van het Junior Songfestival Nederland vertegenwoordigden, geven op maandag 13 juni een spetterend optreden tijdens Speelland’s Got Talent. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich tot en met zaterdag 11 juni inschrijven via info@speelland.nl o.v.v. Speelland’s Got Talent. Ook alle attracties en het strand van Speelland Beekse Bergen zijn op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.