Britse droomeilanden!

Britse droomeilanden! 9

Zo'n uitzicht heb je niet thuis...


Naar Hawaï voor je huwelijksreis is eigenlijk vrij saai. Zeker als je samen een stoer paar bent. Die kiezen voor een leven met het gezicht in de wind, elk weekend er op uit. Daarom deze suggestie: Will & Kate overwogen er hun wittebroodsweken door te brengen…de Scilly-Eilanden. Zij hebben de kleuren van het paradijs en lijken een verloren oase aan de rand van de Atlantische Oceaan, omgeven met turquoise water en witte stranden. De eilandengroep ligt in de Golfstroom waardoor er een mild klimaat heerst en bloemen en planten op de zuidelijke eilanden weelderig groeien; de tuinen van Tresco lijken wel tropisch. De groep van 146 ongerepte eilanden langs de kust van Cornwall, waarvan er 5 bewoond zijn, is een favoriete bestemming voor pleziervaarders. Burchten, wrakken en smokkelaars, kortom een mythische bestemming omgeven door de zee..!

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.