De gevaren van Thailand


Nabestaanden van Sarah Carter hebben een website opgezet met als doel reizigers naar Thailand te waarschuwen. “Het idee voor deze site is ontstaan ​​vanuit de omstandigheden rond de mysterieuze overlijden van Sarah Carter, een gezonde, intelligente en verstandige vrouw die alle beschikbare voorzorgsmaatregelen nam in de vorm van injecties en tabletten, en toch thuiskwam in een kist. Twee maanden later is haar overlijden nog steeds niet verklaard”, zo schrijven de makers.

De bedoeling van de site is om alle reizigers te waarschuwen voor mogelijke gevaren waarmee zij worden geconfronteerd in een land dat wordt gezien als een tropisch paradijs, “maar waar het in feite qua gezondheid en veiligheid op een aanzienlijk lager niveau staat dan in ontwikkelde landen”. De makers willen graag horen van verhalen van de reizigers naar Thailand en die publiceren en zo alle potentiële reizigers de gelegenheid bieden zelf te oordelen of de risico’s en mogelijke valkuilen opwegen tegen de charme en schoonheid van de stranden, regenwouden en makrten in Thailand. Site: www.thailandtraveltragedies.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.