Die gekke Amerikanen!


Wie eens door Amerika gereisd heeft leert snel dat het land en zijn inwoners een paar bijzondere kenmerken heeft. Om te beginnen zijn Amerikanen – zeker in vergelijking met ons Nederlanders – bijna overdreven enthousiast. In alles. Het begint al met de begroeting die je krijgt als je in een restaurant gaat eten: “Goodmorning, how are you doing today?”. Alsof het hem/haar ook maar iets kan schelen hoe het me je gaat. En wat ook opvalt is dat Amerikanen bijzonder nationalistisch zijn. Overal hangt de Amerikaanse vlag. Dat begint al als je landt op het vliegveld, maar zelfs in de meest afgelegen uithoek moet je niet raar opkijken als er een “stars en stripes” aan een postbus hangt. Ook met reclame maken weten ze niet echt maat te houden. Op deze site wordt een overzicht gegeven van opmerkelijke reclame-uitingen in de VS. Leuk om eens doorheen te scrollen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.