Een (te) gekke tent!

Schat, start jij de motor even?

Laten we beginnen met het goede nieuws: Wie stoer wil doen alsof hij met een retro-vw-bus op vakantie gaat is op deze manier veel goedkoper uit. Zo’n bus, ook al is ie tiendehands, kost al gauw duizenden euro’s , terwijl je voor deze variant 340 euro kwijt bent. We hebben het over een tent in de vorm van de klassieke VW-bus, die in Engeland voor 300 pond over de toonbank gaat.

Gadgetzone schrijft over het bijzondere voorwerp:

De Volkswagen T1 en T2, de iconische busjes uit de jaren zestig die vaak als camper worden gebruikt… vrijwel iedereen heeft er wel een zwak voor. Gaat het je echter net iets te ver om er een te kopen, bijvoorbeeld vanwege de hoge brandstofprijzen van tegenwoordig, dan is er nu een leuk alternatief: een tent in de vorm van het legendarische busje. De tent is een exacte replica (schaal 1:1) en heeft de officiële goedkeuring van Volkswagen. De tent is hoog genoeg om in te kunnen staan en biedt plaats aan vier personen. Ook zijn er twee aparte ruimtes, zodat stellen wat privacy hebben.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.