Family Fun Travel

Wat is leuker dan met je kinderen op reis?


Herbert Workel en Angela Schop verruilen hun baan bij het voedingsmiddelenbedrijf Wessanen Nederland voor een nieuw bedrijf in de reisbranche. De voormalig financieel en algemeen directeur van oa Zonnatura starten een nieuwe reisorganisatie: Family Fun Travel. Family Fun Travel is een reisorganisatie gericht op gezinnen met kinderen tussen de 0-12 jaar.
Het voormalig directieduo ondervond dat reizen met kinderen niet altijd eenvoudig is en wil daar verandering in brengen. Met bijzondere reizen biedt de nieuwe reisorganisatie reizen die geschikt zijn voor kinderen maar tegelijkertijd avontuurlijk voor het hele gezin. “Reizen met kinderen is nog steeds een hele onderneming. Het vinden van de juiste accommodatie, die én geschikt is voor kinderen én ook nog wat sfeer heeft, is lastig. Ook als je een weekend weg wilt met vrienden en hun kids dan ben je als je niet uitkijkt avonden en avonden aan het zoeken naar die ene geschikte accommodatie”, aldus Herbert Workel.
Family Fun Travel richt zich op gezinnen met kinderen 0-12 jaar en heeft voor alle vakantiemomenten een aanbod: van een rondreis tropisch ver weg tot een weekendje dichtbij in de Ardennen met vrienden en hun kinderen. Angela Schop:” Ik zie in mijn omgeving veel vrienden stoppen met reizen als er kinderen komen. Dat is zonde. Wij hebben ons als doel gesteld om ouders te stimuleren om te blijven reizen door vakanties aan te bieden waarbij zowel de kinderen als ouders ontdekken en genieten”.

Invloed van kinderen niet onderschatten
Vanuit hun verleden neemt het duo veel relevante kennis mee. Angela Schop heeft bij verschillende bedrijven te maken gehad met de invloed van kinderen op het aankoopproces. Zowel bij Red Band Venco (nu RBV Leaf), Unilever als Zonnatura heeft ze gemerkt dat kinderen zowel direct als indirect een belangrijke rol spelen bij het aankoopproces van allerlei producten. Of het nu om snoepjes, het (avond) eten, of om tussendoortjes gaat, ouders balanceren altijd tussen hetgeen de kinderen willen en wat de ouders zelf belangrijk vinden. Bij vakanties is dit niet anders.

Vakantie met kinderen is schipperen
Een vakantie met kinderen is altijd zoeken naar voor ieder wat wils. “Uit onderzoek weten we dat 73,9% van de Nederlandse huishoudens op vakantie op zoek zijn naar de balans tussen hetgeen de ouders leuk vinden en wat de kinderen leuk vinden. Ik heb het zelf ook gemerkt. Voordat ik kinderen had, boekte ik alleen een vliegticket en de eerste hotelovernachting. Daarna zagen we vanzelf wel. Nu ik kinderen heb, wil je de accommodaties van te voren hebben vastgelegd (je wilt namelijk niet 1,5 uur zoeken naar net dat ene leuke hotelletje met 3 kinderen op de achterbank). Bovendien heb ik nu andere wensen ten aanzien van accommodaties nu ik kinderen heb. Zo zoek ik bijvoorbeeld naar meer ruimte en vaak een zwembad. Ook qua invulling van de dag proberen we altijd een balans te vinden tussen iets bezoeken en ’s middags lekker zwemmen in de zee of in het zwembad”. aldus Angela Schop. www.familyfuntravel.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.