Fietsen door Limburg

Fietsen door Limburg 8
Het Routebureau Noord- en Midden-Limburg presenteert een nieuwe, geactualiseerde en gemoderniseerde fietsknooppuntekaart die de actieve fietser legio mogelijkheden biedt fietsroutes uit te zetten in de regio en daarbuiten. De kaart is verkrijgbaar bij VVV winkels en diverse verblijfsaccommodaties in Noord- en Midden-Limburg. Het Routebureau lanceert bovendien een eigen website: www.routebureaulimburg.nl die op een toegankelijke manier informatie over routes in Noord- en Midden-Limburg geeft en verwijst naar aanvullende sites.

Nieuwe fietsknooppuntenkaart
Het gehele 1.300 kilometer tellende fietsknooppuntensysteem in Noord- en Midden-Limburg is opgenomen op de nieuwe fietskaart. De kaart biedt verder informatie over mooie plekken in de regio en over fietsvriendelijke horeca- en verblijfsaccommodaties. De kaart is verkrijgbaar bij alle VVV-winkels en diverse verblijfsaccommodaties in Noord- en Midden-Limburg voor € 5,00.

Routebureau Noord- en Midden-Limburg
Het Routebureau zegt garant te staan voor een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsroutenetwerk en bevordert het gebruik van recreatieve routes door bewoners, dag- en verblijfstoeristen. Dit doet zij door het onderhoud van het routenetwerk voor fietsers, wandelaars en ruiters en de productie van actuele routekaarten. Ook kan het Routebureau horeca- en verblijfsrecreatiebedrijven adviseren op het gebied van fietsvriendelijkheid. Het Routebureau werkt samen met de Stichting Promotie Noord- Limburg (SPNL), VVV Midden-Limburg, NLW Buitenbeheer, Routepunt Zuid-Limburg en het Fietsplatform in het realiseren van haar doelstellingen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.