Fietsend door Europa

Fietsend door Europa 8

Hans op de afsluitdijk.


Hampshire was vanaf december 2010 op zoek naar een enthousiaste fietser voor een fietstour van 60 dagen langs alle Hampshire hotels. Na een groot aantal aanmeldingen en enige selectieronden werd in maart 2011 de winnaar bekend; Hans Hendriks. Na flink wat fietsvoorbereidingen was het begin deze maand zover; de 51-jarige Hans Hendriks is begonnen aan zijn fietstocht. Vanaf nu zijn iedere dag de ervaringen, gebeurtenissen en leuke weetjes volgen van Hans Hendriks. Op http://blog.hampshire-hotels.com vindt is de route van Hans te vinden en kunt een ieder zich opgeven om een gedeelte van de route mee te fietsen. Ook is Hans te volgen op Twitter via @HansHendriks59.

En dan nu het reclamepraatje: Hampshire biedt voor ieder wat wils. Of u nu beginnend recreatief fietser bent of gevorderd fanatiek fietser. Van de weidse vlakten in het noorden tot het glooiende landschap in Midden-Nederland en de heuvels in het zuiden van het land en net over de grens in België en Duitsland; Hampshire biedt u een uitstekend hotel in iedere regio. Voor het echte vakantiegevoel hoeft u helemaal niet ver weg, de Benelux is het waard grondig te ontdekken. Met de fiets komt u op plaatsen waar u ander nooit zou komen. De medewerkers in de hotels geven u graag tips over deze bijzondere plekken onderweg. Ook aan fietsfaciliteiten zoals fietsenberging, huurfietsen en lunchpakketten voor onderweg ontbreekt het bij Hampshire niet.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.