Hotels op je mobieltje vinden

Hotels op je mobieltje vinden 9

Welk hotel in Amsterdam is dit?


Hotelboekingssite Hotels.com heeft twee nieuwe smartphone applicaties gelanceerd, voor iPhone en Android. Via de applicatie kunnen ruim 20.000 last minute aanbiedingen worden gezocht en geboekt in meer dan 135.000 hotels wereldwijd. De app is beschikbaar in meer dan 30 talen, waaronder Nederlands. Gebruikers kunnen hotels selecteren en filteren, meer dan 2 miljoen gastenbeoordelingen raadplegen en er kan gezocht worden naar dichtbij zijnde last minute aanbiedingen.

Vanuit de app kan een Hotels.com account worden aangemaakt. De eenmalige login functie onthoudt emailadres en wachtwoord, zodat gebruikers dat niet hoeven te doen. Hotels die in het verleden werden geboekt en in de toekomst zijn gereserveerd, kunnen ook geraadpleegd worden zonder dataverbinding. Wie liever contact heeft met een hotelexpert in eigen persoon, wordt met één druk op de knop doorgeschakeld naar de telefonische klantenservice van Hotels.com.

Scott Booker, Senior Vice President eCommerce van Hotels.com, zegt: “Dit is één van de vele verbeteringen die wij doorvoeren op het gebied van mobiliteit. Wij willen onze mobiele klanten een onovertroffen hotelboekingsservice bieden. De nieuwe app maakt het onze klanten nog eenvoudiger en zorgt ervoor dat zij het juiste hotel snel en gemakkelijk zullen vinden.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.